dilluns, 10 de març del 2008

EL TSUNAMI BIPARTIDISTA I LES INTERPRETACIONS PERIODISTIQUES

Aquesta és una actualització d'urgència i emergència. Ahir vam patir de nou el "tsunami bipartidista" que tant s'ha promocionat gràcies als "tête a tête" i altres milongues. Però la sorpresa més gran de totes es vore com apareixem al diari "La Verdad" edició de hui, tant el Pere Garcia com jo mateix reconeixent i reproduïsc textualment i en contestació a la pregunta formulada per una periodista ahir al eixir del col.legi electoral sobre si "¿Ha influido el atentado de Mondragón en su actitud como votante?", la meua resposta segons la periodista va ser: "Tenía muy claro que quería votar y que mi voto es para el PSOE, nada cambia".

Qué fort! Jo solament vaig dir que no m'havia influit l'atentat per a res...i supose que la coletilla seria una mala interpretació feta per la periodista, ja que el fotògraf que l'acompanyava ens coneix perfectament del BLOC, i de conya va dir que haviem votat PSOE, cosa a la qual vam riure tots tres....

Ho deixarem com una anècdota, però que pot explicar fins a quin put és fort el "tsunami bipartidista", com si altres opcions no pintaren fava en la gran batalla final..

Bon dia i molta bona sort per als pròxims quatre anys.

1 comentari:

Fajardo ha dit...

I damunt després algú del PPSOE eixirà dient que ni els del BLOC ens votem a nosaltres mateixos :D