diumenge, 9 de març del 2008

PARTICIPACIÓ

Són les sis de la vesprada, resten solament dos hores per al tancament dels col.legis electorals, i tras visitar les pàgines web dels principals mitjans de comunicació em trobe amb la primera sorpresa grata del dia, la participació electoral al Pais Valencià està en set punts per damunt de la mitjana estatal. Estic orgullós d'aquesta dada. Pot ser siga el començament de una nit que acave molt millor. O almenys aquest seria el meu desitg.

2 comentaris:

Soca ha dit...

No és per fotre't la nit, però alta participació sol equivaldre a poc percentatge per al nacionalisme.
I espere equivocar-me.
I no dubtes que l'alta participació a València -diferenciant-se del còmput general a l'estat- sol equivaldre a vot conservador.
Salutacions.

Unknown ha dit...

sense mitjans de comunicació no hi ha futur pel poble valencià, per cert pose spam de activitats esportives i de coneiximent:

El Club Pilota Alacant, juntament amb el Casal Jaume I, torna a convocar un curset per a tots aquells que vulguen conèixer la pilota valenciana, jugant des de zero, amb pilotes blanes i tots els recursos didàctics per a què en poc de temps els alumnes siguen capaços de poder jugar a totes les modalitats de la pilota valenciana.

A més, després del curset tindran l'opció de continuar jugant amb la gent del Club Pilota Alacant, ja què, de fet, 4 dels 12 jugadors del Club són ex-alumnes d'este curset.

PROGRAMA

Sessió 1: raspall, al Trinquet Municipal d'El Campello

Sessió 2: raspall, al trinquet Municipal d'El Campello

Sessió 3: joc a l'aire (llargues, perxa, galotxa, escala i corda), al trinquet Municipal d'El Campello

Sessió 4: galotxes de Monòver, al Centre Esportiu de Monòver

DIES I HORARI

Segons es vaja apuntant la gent, mirarem quins son les dies i les hores preferides per tots. Altres anys s'ha fet dissabtes de matí o divendres de vesprada.

PREU

30 € que inclouen una pilota de badana, esparadrap, tessamoll, didals, reserva d'instal·lació i monitor titulat.

Més informació a http://www.clubpilotaalacant.blogspot.com/
Per contactar: cp_alacant@yahoo.es o 607283214