dimecres, 13 de febrer del 2008

Un castell en obres

El dilluns passat vaig poder assistir a un interessant debat sobre el futur del Benacantil organitzat per la inquieta i molesta PIC, un club ple de fantasmes segons el nostre educat, respectuós i demòcrata alcalde, el ventrut Sr.Díaz Alperi, perquè si be ell no te indicis objectius per denominar al President de la Plataforma com a fantasma, jo si que en tinc per reconéixer que el nostre alcalde és un home més be ventrut.

I si voleu alguna prova empírica al respecte solament heu de navegar per les hemeroteques i buscar la foto amb la qual es va presentar a la primera campanya electoral i comparar-la amb la de les últimes que pràcticament ja no hi havia espai per a reproduïr-lo amb tota la seua magnitud.

Però no vull allunyar-me del tema a tractar. El Benacantil i el Castell de Santa Bàrbara de nou amenatzats pel desgovern popular de la nostra ciutat. El principal patrimoni cultural, històric i arquitectònic que te Alacant, -de fet és la peça central del nostre escut- i al mateix temps un dels poquets espais verds al centre de la villa, perilla de nou. L'actual regidor de cultura, Miguel Valor, s'ha tret de la màniga un pla per a reactivar el castell i el seu entorn i convertir-ho en un espai de trobada i visita obligada d'alacantins i visitants, amb els seus restaurants, amfiteatres, funiculars, escales mecàniques de accés i com no? pàrquings. Ja està tot preparat!

Ara segur, que els rojos i els fantasmes de la PIC es queixaran i no voldran el progrés de la nostra ciutat. I és que sincerament, la millor proposta de totes seria la d'aprofitar el deteriorament del castell per a tirar-lo tot baix i construir uns quants adossats, segur que algun que altre regidor ja l'ha pensat inclús!

1 comentari:

Fajardo ha dit...

Mercadet medieval al castell? Museu de la història medieval d'Alacant? Organització de nits alternatives al "botellón y después al Barrio" per als joves? Tantes coses per a què es podria aprofitar un lloc tan bo...